Utforsk Midsundfestivalen


Bli med oss på Midsundfestivalen og opplev en eksplosjon av kreativitet, musikk og moro for hele familien


Kveldsarrangementer

Nyt de magiske kveldstimene på Midsundfestivalen med spektakulære opptredener fra  Stavangerkameratene, Too Far Gone, Fortunate Sons og FunTime. La deg begeistre av deres utrolige musikk og energiske opptredener!


Program for kveldsarrangementene finner du her.

Bare Bremseth

Lattergaranti! Harald Morten Bremseth inntar festivalteltet på Midsundfestivalen 15.juli med showet "Bare Bremseth". Bli med oss og start kvelden med latter og morsomheter du sent vil glemme


Lørdag 15.juli - Kl. 21.00

SOS It`s ABBA TIME

Gjør deg klar til å danse og synge med til de største Abba-hitsene! La deg transportere tilbake til 70-tallet og opplev den uforglemmelige musikken som har tatt hele verden med storm.

Følg med for tidspunkt!

Kulturskole konsert

 Opplev talenter fra lokalområdet som fremfører en rekke imponerende stykker. La deg bli inspirert og overrasket av den kulturelle ungdommen vi har.

Følg med for tidspunkt!


Laktat - Lek og moro

Vi i Midsundfestivalen jobber aktivt for å gjøre festivalen attraktiv for deltakere i alle aldre. Gutta i Laktat har vært med i mange år, og vi gleder oss til å ønske de velkommen tilbake i år. Her får de yngre slå seg løs med lek og moro!

Lek og moro med Laktat finner du på Tusenårsplassen, lørdag 15.juli, fra kl. 12.00


Klatretårn

Vi er galde for å kunngjøre at Sparebanken Møre vil være til stede på Midsundfestivalen med et imponerende klatretårn som vil få pulsen til å stige, og smilet ditt til å vokse. Uansett alder eller erfaring, inviterer vi deg til å utforske klatringens spennende verden.

Erobre høyden med Sparebanken Møre på Midsundfestivalen, lørdag 15.juli, fra kl. 11.00 

Emmeline

Møt den elskede bamsen Emmeline fra bøkene om Bastian og Emmeline på Midsundfestivalen! Denne søte og eventyrlige karakteren tar et skritt ut av sidene og sprer glede til alle festivaldeltakerne. Ta med deg barna og opplev magien når Emmeline tar i mot klemmer, deler smil og sprer en uendelig dose av kjærlighet.

Emmeline er å finne på festivalområdet lørdag 15.juli på dagtid. 

Portal Midsund

Vakker natur, nydelige fjelltopper, spektakulære steintrapper. Midsund er plassen for deg som er glad i natur, flotte opplevelser, god mat og trivelige mennesker. Uansett hvorfor du er innom øya vår er vi veldig takknemlig for at nettopp du tok turen!