Bli sponsor

🎉 Bli en Stolt Sponsor av Midsundfestivalen 2024! 🎉

Det er på tide å sette farge på Midsund, og du er invitert til å bli en stolt sponsor av årets største fest - Midsundfestivalen 2024!

Hvorfor Bli en Stolt Sponsor? 

🌟 Synliggjøring: Få ditt selskap frem i rampelyset på digitale plattformer, webside, plakater og annet festivalekstravaganza! 


Din MidsundFestival Reise: Midsundfestivalen er ikke bare en festival; det er en reise skapt av og for Midsundinger. Vi ønsker å inkludere deg som sponsor, slik at du kan være med på å skape magi for vårt unike lokalsamfunn.


Slik Blir du en Stolt Sponsor: Bruk vårt superenkle kontaktskjema under for å sikre din plass som sponsor. Du kan også kontakte oss direkte på 41361373 hvis du vil ha all den festlige informasjonen med en gang!


Ditt Selskap i Rampelyset: Vi tror på gjensidig suksess, og din støtte vil ikke bare gjøre festivalen til en hit, men også gi ditt selskap den oppmerksomheten det fortjener.


Bli med på Laget: Vi vil ikke bare ha deg som sponsor, vi vil ha deg som en stolt støttespiller av Midsundfestivalen 2024. La oss sammen lage årets festopplevelse som ingen vil glemme!


Takk for at du vurderer å være en del av Midsundfestivalen 2024 som stolt sponsor. Vi ser frem til å lage magi sammen!