Bli sponsor

Vil du bli med som sponsor av Midsundfestivalen 2024?

Midsundfestivalen, arrangeres for 18. gang. Det er et stort dugnadsprosjekt der alle i Midsund stiller opp. Noen har dette som en helårs fritidsaktivitet, og andre stiller opp på dugnad under festivalen. Bedrifter i Midsund bidrar med prosjekt- og sponsormidler.

Midsundfestivalen er et dugnadsprosjekt for - og av Midsundinger. Men med hjerte og et sterkt ønske om at de med tilknytning til - eller gjester generelt skal føle seg hjertelig velkommen på besøk under festivalen.

Programmet for årets festival er klart, det blir et variert program med høg kvalitet, med blant annet Stavangerkameratene på plakaten. 

Som nevnt ovenfor er næringslivet og bedrifter i Midsund viktige aktører for å få dette til, der dere bidrar med viktige sponsormidler. Vi ønsker selvsagt at dere som bedrifter skal "eie" litt av denne festivalen og vi prøver også å bidra tilbake til Dere så godt som mulig. Som en gjenytelse profilerer vi logoene til våre sponsorer på vår webside, plakater og materiell.

Mange av dine ansatte engasjerer seg i festivalen gjennom lag og organisasjoner. Vi håper også at ditt selskap vil engasjere seg.

Om du eller din bedrift ønsker å bli med på laget og være sponsor for Midsundfestivalen bruk kontaktskjemaet under.